KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA

Alempaa löydät vastaukset yleisimpiin Ryhmä Hau Live! -show’ta koskeviin kysymyksiin.

Mitä voin odottaa Ryhmä Hau live! -show’lta ja miten valmistautua?
Ryhmä Hau Live! tarjoaa ikimuistoisen ja uniikin kokemuksen sinulle ja lapsillesi. Lapsen ensimmäinen teatteriesitys voi johtaa koko loppuelämän kestävään harrastukseen. Useimmat pikkulapset ovat tottuneet seuraamaan viihdettä televisiosta, tietokoneelta tai puhelimen/padin näytöltä, joten lapsille on hyvä kertoa ennakkoon miten tuleva lavalla nähtävä live-esitys poikkeaa taltioiduista ohjelmista. Show’sta saa nauttia monin eri tavoin, ja esityksen aikana voi laulaa, tanssia ja pitää hauskaa! Muistakaa kuitenkin huomioida myös muut esityksen katsojat. Ethän anna lapsesi nousta seisomaan istuimelle tai nosta häntä hartioillesi show’n aikana. Esityksessä on väliaika, jolloin on hyvä jaloitella, täydentää energiavarastoja tai käydä vaikkapa vessassa. Huomiona, että esityksessä käytetään vilkkuvia valoja ja muita erikoistehosteita.

Kannattaako liput ostaa ennakkoon?
Suosittelemme hankkimaan ennakkoliput hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Ovella myydään lippuja vain jos niitä on ennakkomyynnin jälkeen jäljellä.

Paljonko liput maksavat?
Permanto A & B: 49 €

Permanto C & D: 35 €

Alakatsomo A3, A5, C3 & C4: 39 €

Alakatsomo A6, A7, B1-B5, C1 & C2: 25 €

Alakatsomo mahd. näköeste A3, C3-C5: 25 €

Pyörätuolipaikka 25 €

+ tilausmaksu alk. 1 € / tilaus.

Minkä ikäiset lapset tarvitsevat oman lipun?
Kaikki 2 vuotta täyttäneet katsojat tarvitsevat oman lipun. Alle 2-vuotiaat huoltajan/valvojan sylissä istuvat lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi.

Mikä on Ryhmä Hau Live! -esitysten suositusikäraja?
Suositusikäraja on 2-7 vuotta, mutta Ryhmä Hau Live! -show sopii koko perheelle. Meistä on ihanaa nähdä lapset vanhempiensa ja isovanhempiensa kanssa nauttimassa yhdessä show’sta!

Kauan show kestää?
Ryhmä Hau Live! -esitys kestää noin 75 minuuttia, sisältäen 15 minuutin väliajan.

Mitä kieltä esityksessä puhutaan?
Ryhmä Hau Live! on puhuttu suomeksi. Huomiona, että pentujen ja muiden esityksessä nähtävien hahmojen nimet ovat alkuperäisversion mukaisesti englanninkielisiä. Esityksen näyttelijäryhmä on kansainvälinen, ja alkuperäisnimet auttavat heitä esiintymään suomenkielisessä show’ssa.

Kuinka ajoissa minun on hyvä saapua paikalle?
Tapahtuman ovet avataan noin tuntia ennen esityksen alkua. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin ennen ilmoitettua esityksen alkamisaikaa.

Voinko ottaa rattaat tai lastenvaunut mukaan?
Pyydämme huomioimaan, että rattaiden tai lastenvaunujen tuominen jäähalliin on turvallisuussyistä kiellettyä eikä niille ole vartioitua säilytyspaikkaa missään jäähallin alueella. Jäähallin pihalta ovien läheisyydessä on vartioimaton ja kattamaton vaunuparkki. Säilyttäminen siinä tapahtuu omalla vastuulla.

Onko Jäähallilla narikkaa?
Jäähallin sisällä heti ovien vieressä palvelee maksullinen narikka, jonne voitte halutessanne jättää esimerkiksi päällysvaatteet säilytykseen esityksen ajaksi. Huomaattehan, että sisällä jäähallissa on marraskuussa viileää, joten pukeuduttehan lämpimästi, esimerkiksi kevyeen takkiin tai riittävän paksuun pitkähihaiseen paitaan. Narikkaan ei voi jättää rattaita tai lastenvaunuja.

Voinko ottaa kameran mukaan?
Ymmärrämme, että haluatte taltioida lapsenne kaikki ikimuistoiset hetket. Muistutamme kuitenkin, että järjestelmä- ja videokameroiden tuominen Jäähalliin ei ole sallittua. Valokuvaaminen kännykkä- ja pokkarikameroilla on luvallista. Pyydämme varmistamaan, että kameran salamavalo on kytkettynä pois päältä.

Kuvataanko tapahtumassa?
Liput ostavien henkilöiden on hyvä tietää, että tapahtumassa saatetaan kuvata ja materiaali voi päätyä esimerkiksi tulevien Ryhmä Hau Live! -esitysten markkinointikäyttöön.

Mitä palveluita Helsingin Jäähallista löytyy?
Jäähallissa on paljon erilaisia ruoka-, juoma- ja herkkupisteitä sekä alustavian tietojen mukaan Ryhmä Hau -fanituotteiden myyntiä. Ympäri jäähallin käytäviä on lukuisia vessoja. Jäähallissa ei ole varsinaista lastenhoitohuonetta.

Voinko tuoda omat eväät?
Oman vesipullon, pillimehun tai vastaavan max 0,5 litran juoman tuominen on sallittua (juoman on oltava muovisessa pullossa tai pahvisessa pakkauksessa). Myös lasten eväiden tuominen on sallittua, mutta huomioittehan ettei jäähallissa ole käytössä mikroaaltouunia ruokien lämmittämistä varten. Muiden eväiden tuominen sisälle Helsingin jäähalliin on kiellettyä (poikkeuksena henkilöt, jotka tarvitsevat omia eväitä esimerkiksi allergia- ja sairausperäisten syiden vuoksi).

Myydäänkö tapahtumassa Ryhmä Hau -tuotteita?
Alustavien tietojen mukaan tapahtumaan olisi tulossa myyntiin Ryhmä Hau -aiheisia tuotteita, joita on saatavissa vain rajoitettu erä. Emme valitettavasti tiedä etukäteen, että mitä kaikkea Suomen-tapahtumissa on saatavissa – valikoimat ja hinnat selviävät paikan päällä.

Voinko palauttaa ostetun lipun?
Ostettuja lippuja ei voi palauttaa. Jos tapahtuma peruuntuu tai siirtyy ajankohtaan, johon ostaja ei pääse osallistumaan, voi liput molemmissa tapauksissa palauttaa tapahtumakohtaisten käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan tai siirtämään, tiedotamme siitä asiakkaita erikseen sähköpostitse oston yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Tieto päivittyy myös tapahtuman lipunmyyntisivulle.

Onko tapahtumassa koronapassi käytössä?
Mikäli tapahtuma-aikana on koronarajoituksia, käytännön ohjeistuksista tiedotetaan hyvissä ajoin ennen esityspäiviä. Mikäli voimassa olevat viranomaismääräykset edellyttävät koronapassia, on koronapassi voimassa myös Ryhmä Hau Live -tapahtumissa.

Mistä saan lisätietoa?
Mikäli sinulla on tämän tietopaketin jälkeen kysyttävää, voit lähettää sähköpostia info@fullsteam.fi tai soittaa tapahtuman järjestäjälle Fullsteam Agencylle numeroon 09-29050805 (arkisin klo 9-17). Lippuasioissa auttaa Lippu.fi:n asiakaspalvelu: www.lippu.fi/yhteystiedot