KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA

Alempaa löydät vastaukset yleisimpiin Ryhmä Hau Live! -show’ta koskeviin kysymyksiin.

Mistä ja miten voin ostaa liput?
Klikkaa tästä Lippupisteen verkkosivuille ja osta liput. Muistutamme, että ainoastaan Lippupisteestä ostetut liput ovat varmasti aitoja.

Mitä voin odottaa Ryhmä Hau live! -show’lta ja miten valmistautua?
Ryhmä Hau Live! tarjoaa ikimuistoisen ja uniikin kokemuksen sinulle ja lapsillesi. Lapsen ensimmäinen teatteriesitys voi johtaa koko loppuelämän kestävään harrastukseen. Useimmat pikkulapset ovat tottuneet seuraamaan viihdettä televisiosta, tietokoneelta tai puhelimen/padin näytöltä, joten lapsille on hyvä kertoa ennakkoon miten tuleva lavalla nähtävä live-esitys poikkeaa taltioiduista ohjelmista. Show’sta saa nauttia monin eri tavoin, ja esityksen aikana voi laulaa, tanssia ja pitää hauskaa! Muistakaa kuitenkin huomioida myös muut esityksen katsojat. Ethän anna lapsesi nousta seisomaan istuimelle tai nosta häntä hartioillesi show’n aikana. Esityksessä on väliaika, jolloin on hyvä jaloitella, täydentää energiavarastoja tai käydä vaikkapa vessassa. Huomiona, että esityksessä käytetään vilkkuvia valoja ja muita erikoistehosteita.

Kannattaako liput ostaa ennakkoon?
Suosittelemme hankkimaan ennakkoliput hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Ovella myydään lippuja vain jos niitä on ennakkomyynnin jälkeen jäljellä.

Paljon liput maksavat?
Lippujen hinnat ovat istumapaikasta riippuen 25-45 euroa. Lisätietoa lipuista löydät Lippupisteen verkkokaupasta.

Minkä ikäiset lapset tarvitsevat oman lipun?
Kaikki yli 2-vuotiaat lapset ja aikuiset tarvitset oman lipun. Sylissä istuvat 0-1-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi.

Mikä on Ryhmä Hau Live! -esitysten suositusikäraja?
Suositusikäraja on 2-7 vuotta, mutta Ryhmä Hau Live! -show sopii koko perheelle. Meistä on ihanaa nähdä lapset vanhempiensa ja isovanhempiensa kanssa nauttimassa yhdessä show’sta!

Voinko palauttaa ostetun lipun?
Ostettuja lippuja ei voi palauttaa.

Myydäänkö tapahtumassa Ryhmä Hau -tuotteita?
Kyllä, myyntipiste löytyy Jäähallin käytävältä.

Kauan show kestää?
Ryhmä Hau Live! -esitys kestää noin 75 minuuttia, sisltäen 15 minuutin väliajan.

Mitä kieltä esityksessä puhutaan?
Ryhmä Hau Live! on puhuttu suomeksi.

Kuinka ajoissa minun on hyvä saapua paikalle?
Tapahtuman ovet avataan noin tuntia ennen esityksen alkua. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin ennen ilmoitettua esityksen alkamisaikaa.

Voinko ottaa kameran mukaan?
Ymmärrämme, että haluatte taltioida lapsenne kaikki ikimuistoiset hetket. Muistutamme kuitenkin, että järjestelmä- ja videokameroiden tuominen Jäähalliin ei ole sallittua. Valokuvaaminen kännykkä- ja pokkarikameroilla on luvallista.

Kuvataanko tapahtumassa?
Liput ostavien henkilöiden on hyvä tietää, että tapahtumassa saatetaan kuvata ja materiaali voi päätyä esimerkiksi tulevien Ryhmä Hau Live! -esitysten markkinointikäyttöön.

Mitä palveluita Helsingin Jäähallista löytyy?
Jäähallissa on paljon erilaisia ruoka-, juoma- ja herkkupisteitä, vessoja sekä Ryhmä Hau -fanituotteiden myyntiä.

Mistä saan lisätietoa?
Mikäli sinulla on tämän tietopaketin jälkeen kysyttävää, voit lähettää sähköpostia info@fullsteam.fi tai soittaa tapahtuman järjestäjälle Fullsteam Agencylle numeroon 09-29050805 (arkisin klo 9-17). Lippuasioissa auttaa Lippupisteen asiakaspalvelu: asiakaspalvelu@lippu.fi, puh. 010 633 1030.